Video Rating: / 5

happy wheels 2 demo

Leave a Reply

20 Comments

  • atukku hensem 1 year ago

    srs comel

  • Nur Raihan Sofea Binti CM Nasir 1 year ago

    Hai anas. Aunty fea ni 😘

  • Nur Syazwani 1 year ago

    Kecik kecik mulut bijak ni biasenye besar cerdik…..Aamin😆

  • Golden Admin 1 year ago

    letak google ads bey, bleh tmbh pndaptn tu

  • Asha Jenkins 1 year ago

    Video Anas ni dah meletop.. Cara spontan dpt menghiburkan hati..

  • Aisya IY 1 year ago

    Mampuih semua dia nak buang hahahah! Makpak hang dok lah cerok mana pun, identity anas tetap utagha. Baguih dia na. Besaq isuk taat pada perintah Allah, jadi anak soleh utk papa mama ya sayang

  • Adlan Kacak 1 year ago

    Bila la aku boleh masuk rancangan ni? Huhuhu! 😙

  • Zurina Soiad 1 year ago

    haha..dia suh buang buang mic dia…kelakar la mu ni anas

  • Crush Wuu 1 year ago

    harap kluar yg full punye

  • DANISHCHAN GBA_ 1 year ago

    Wau dah MASUK motif viral

  • Nur Atiqah 1 year ago

    X sabar acik nk tgk niii … Comel sgt si anas ni

  • Khairool Ariffin 1 year ago

    aku tak follow ig anak2 artis. tp aku follow ig anak ni…

  • white orchid 1 year ago

    Wahai papa anas, nti jgn lupa upload ya kat sini..video kat motif viral..

  • Beyya 17 1 year ago

    Alhamdulilah.. doa hihihi.. akhit nye motif viral invite anas.. MALAM NEY KT MELETOP 21/8/2018 lepas ney anas ley jd pelakon kanak2 la pulak ye 😍

  • Gadis Kampung 1 year ago

    Tak sabar nk tengok 😍

  • Che Norm 1 year ago

    tomeyyyy

  • Che Norm 1 year ago

    tomeyyyy

  • khairul rizwan 1 year ago

    so background motif viral tu edit ke

  • Che Norm 1 year ago

    tomeyyyy

  • Che Norm 1 year ago

    tomeyyyy